zondag 2 december 2012

Nathalie Meskens en Tine Embrechts te gast in Villa Marcel Vanthilt

Nathalie Meskens en Tine Embrechts op 7 augustus 2011 te gast in Villa Marcel Vanthilt.
Zoals gebruikelijk krijgt de zondagavondaflevering van ‘Villa Vanthilt’ een centrale gaste toebedeeld. Dat was afgelopen zondag Nathalie Meskens, actrice (en ze zet ook een hele goeie prinses Mathilde neer).  
Nathalie Meskens kreeg die avond het gezelschap van haar collega Tine Embrechts en de rockgroep Customs. Nathalie Meskens zong zondagavond trouwens ook zelf : ‘Familiar Feeling’ van Moloko.

Nathalie Meskens knijpt ze naast rallypiloot
Nooit liet actrice en zangeres Nathalie Meskens (29) zó het achterste van haar tong zien als gisteravond in Villa Vanthilt.
Nathalie Meskens was de centrale gaste van Marcel en kreeg in een filmpje rijles van rallypiloot Davy Leysen. Nathalie zat met open mond en dichtgeknepen billen op de stoel van de passagier, maar de rijles had wél resultaat: Nathalie klopte haar echtgenoot Jeroen Van Dyck (30) met één seconde in een rondje op een circuit.
Verder gaf Nathalie Meskens uitleg over haar naaktscene in de film Blinker. Nathalie Meskens was nog jong en moest op de eerste draaidag van de Blinker film meteen naakt en de volgens haarzelf onvolgroeide borsten tonen.

Elke zondag legt Marcel Vanthilt een bekende vrouw in de watten in Villa Vanthilt. Op zondag 7 augustus was het de eer aan Nathalie Meskens. Marcel Vanthilt modelleert Villa Vanthilt helemaal naar haar smaak, met onder meer Tine Embrechts als gaste, muziek van Customs en enkele verrassingen.
Marcel nodigt zondag Nathalies collega-actrice Tine Embrechts uit in Villa Vanthilt.
Nathalie en Tine komen elkaar geregeld al joggend tegen in Antwerpse parken. Sinds een
gezamenlijk optreden op een benefietconcert voor Cunina zijn ze goede vriendinnen.

Op muzikaal vlak mag het best een beetje rocken voor Nathalie Meskens. Marcel Vanthilt plooit zich
helemaal naar haar wensen en nodigt Customs uit om voor een streepje muziek te zorgen.

De groep brengt zondag zijn nieuwe single Harlequins.
Uitzonderlijk heeft Villa Vanthilt zondag trouwens twee muzikale acts, want Nathalie Meskens neemt ook zelf plaats achter de microfoon.
Dit najaar tourt ze met een liveband en een strijkerstrio langs de culturele centra met eigenzinnige jazzy versies van liedjes van Moloko, Norah Jones, Amy Winehouse, Michael Jackson, The White Stripes en Queens of the Stone Age. Met haar eigen versie van Familiar Feeling van Moloko laat ze horen hoe dat
klinkt.
Marcel Vanthilt verrast Nathalie Meskens in 'Villa Vanthilt'
Elke zondag legt Marcel Vanthilt een bekende vrouw in de watten in 'Villa Vanthilt'. Op zondag 7 augustus is de eer aan Nathalie Meskens. Marcel Vanthilt modelleert 'Villa Vanthilt' helemaal naar haar smaak, met onder meer Tine Embrechts als gaste, muziek van Customs en enkele verrassingen.
Nathalie Meskens is van vele markten thuis. Ze was te zien in fictiereeksen als 'Kaat & Co' en 'Kinderen van Dewindt', oogstte succes met haar grappige tussenkomsten in 'Wij van België' en 'Tegen de sterren op' en was ook in 'De allerslimste mens ter wereld' en 'Mag ik u kussen' een graag geziene gaste.
Op de recentste editie van de uitreiking van de Vlaamse Televisiesterren sleepte ze onder meer de sterren voor Beste Actrice en Populairste Televisiepersoonlijkheid in de wacht.
Tussendoor vindt Nathalie Meskens nog de tijd om met een band langs culturele centra te trekken en zet ze zich in voor Cunina, een vzw die onderwijsprojecten steunt in Haïti, Zuid-Afrika, Nepal, Brazilië en de Filipijnen. Wat weinig mensen weten, is dat la Meskens ondertussen ook nog een opleiding tot restauranthouder volgt.
Redenen genoeg om een aflevering van 'Villa Vanthilt' aan Nathalie Meskens te wijden, vond Marcel. Hij haalt haar op 7 augustus naar de Grote Markt van Roeselare voor een 'Villa Vanthilt' ‘op zijn Nathalies’.
DE GASTEN
Marcel nodigt zondag Nathalies collega-actrice Tine Embrechts uit in 'Villa Vanthilt'. Nathalie Meskens en Tine komen elkaar geregeld al joggend tegen in Antwerpse parken. Sinds een gezamenlijk optreden op een benefietconcert voor Cunina zijn ze goede vriendinnen.
Op muzikaal vlak mag het best een beetje rocken voor Nathalie Meskens. Marcel Vanthilt plooit zich helemaal naar haar wensen en nodigt Customs uit om voor een streepje muziek te zorgen. De groep brengt zondag zijn nieuwe single Harlequins.
Uitzonderlijk heeft 'Villa Vanthilt' zondag trouwens twee muzikale acts, want Nathalie Meskens neemt ook zelf plaats achter de microfoon.
Dit najaar tourt Nathalie Meskens met een liveband en een strijkerstrio langs de culturele centra met eigenzinnige jazzy versies van liedjes van Moloko, Norah Jones, Amy Winehouse, Michael Jackson, The White Stripes en Queens of the Stone Age. Met haar eigen versie van Familiar Feeling van Moloko laat ze horen hoe dat klinkt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten