donderdag 9 oktober 2014

Nathalie Meskens in 'Tegen de Sterren Op, het allerbeste' op vtm

Nathalie Meskens in 'Tegen de Sterren Op, het allerbeste' op vtm
De fans van 'Tegen de Sterren op' en Nathalie Meskens kunnen genieten van het eerste deel van de leukste en meest memorabele parodieën.
Vermakelijk. Hilarisch. Confronterend. Laat het duidelijk zijn dat 'Tegen de Sterren Op' met Nathalie Meskens zijn start niet heeft gemist. 'Aan vier afleveringen eind vorig jaar had de persiflageshow genoeg om de Televisiester voor 'Beste Humorprogramma' te krijgen. Terecht.
Niet alleen volgens de schrijvende pers en de leden van de Vlaamse Televisie Academie, maar ook volgens de kijkers thuis. En dat zijn er veel. Gemiddeld 878.425 kijkers (live +6) -goed voor een marktaandeel van 36,6% op de doelgroep VVA 18-54-, bekeken met een grote glimlach de afleveringen van het eerste seizoen van de comedyreeks. En velen van hen speuren regelmatig het internet af om de grappigste en beste persiflages te herbekijken. Op donderdagavond 5 mei 2011 hoeven de fans van Nathalie Meskens echter geen moeite te doen en kunnen ze genieten van het eerste deel van de leukste en meest memorabele parodieën:
Het allerbeste van 'Tegen de Sterren Op' met Nathalie Meskens, Barbara Sarafian, Chris Van Espen, Clara Cleymans, Guga Baul, Ivan Pecnik, Jonas Van Geel en Walter Baele.
Het beste uit 'In Gods Naam' met Annemie Struyf(Nathalie Meskens). Erik Van Looy vindt de antwoorden van Bart De Wever en Elio Di Rupo in 'De Slimste Mens' hoogst vermakelijk. De jury van 'Mijn Restaurant!' brengt een bezoek aan de kandidaten van 'Mon Pistolet' in Diksmuide. Exclusieve beelden uit het dagboek van Axelle Red(Barbara Sarafian). Sergio Herman is te gast in 'De Donderdagshow' en Patrick Van Gompel wordt in Antwerpen op sleeptouw genomen door Hollywoodvrouw Astrid Bryan.
Belle Perez stelt haar gloednieuwe CD 'Corazon te quiero Flamenco' voor. Erika Van Tielen(Clara Cleymans) ontdekt in 'Vlaanderen Vakantieland' de meest charmante plekjes van Charleroi. Sonja Kimpen illustreert haar nieuwe DVD 'Fit op het werk'. Justine Henin lanceert haar eigen parfum en Caroline Gennez reageert bij Goedele Liekens op de beledigingen aan haar adres. De figuren uit 'Kabouter Plop' schitteren in de nieuwste remake van de succesfilm 'Loft'. En in afwachting van een regering, waagt Elio Di Rupo zich aan een opmerkelijke muzikale carrière.
Na dit eerste deel volgt op donderdag 12 mei nog een tweede deel van 'Tegen de Sterren Op, het allerbeste' met Nathalie Meskens, Barbara Sarafian, Chris Van Espen, Clara Cleymans, Guga Baul, Ivan Pecnik, Jonas Van Geel en Walter Baele.
'Tegen de Sterren Op, het allerbeste' met Nathalie Meskens, donderdag 5 mei om 20.45 uur op vtm.

zondag 5 oktober 2014

Nathalie Meskens op laatste draaidag film "Code 37"

Nathalie Meskens wordt in de bloemen gezet op haar laatste draaidag voor de film "Code 37".
Op dit moment zijn de opnames van de film Code 37 volop aan de gang.
De film was voor actrice Nathalie Meskens een gedroomde kans, want zij zat al langer te wachten op een rol met dramatische spankracht. Al was het maar om ons eraan te herinneren dat ze meer kan dan grappige typetjes opvoeren.
Onlangs had Nathalie Meskens haar laatste draaidag.
Nathalie Meskens: "Mijn borsten zullen niet naakt te zien zijn in Code 37"
Nathalie Meskens 'eindelijk' op het witte doek.
De Vlaamse steractrice Nathalie Meskens zal eind dit jaar te zien zijn in de bioscoopversie van de succesvolle vtm-reeks Code 37. Ook Maaike Neuville is van de partij, naast het volledige team van de tv-serie, aangevoerd door Veerle Baetens.
Onlangs verzuchtte Nathalie Meskens nog dat ze, ondanks haar status van populairste actrice van Vlaanderen, amper aanbiedingen krijgt voor het witte doek. De smeekbede werd aanhoort, want met 'Code 37 - De Film' is het nu 'eindelijk' zover. Het gaat bovendien over een "belangrijke rol", weet de krant Het Laatste Nieuws.
Sexy hoofdinspecteur
De vtm-serie draait om hoofdinspecteur Hannah Maes - gespeeld door die andere Antwerpse sexy ster Veerle Baetens - en haar politieteam. De reeks is inmiddels aan het tweede seizoen bezig. Voor de filmversie wordt de ploeg - met ook Michaël Pas - versterkt met onder anderen Jurgen Delnaet (de minnaar van Barbara Sarafian in 'Dubbelleven') én Maaike Neuville, onder meer bekend dankzij 'Van Vlees en Bloed'.
Omnipresent
Maar de grootste vis is toch wel la Meskens, onlangs nog winnares van liefst drie Televisiesterren. Nathalie Meskens is tegenwoordig zowat overal te zien op televisie, en over enkele maanden dus ook in de cinemazalen. Het is nochtans niet haar filmdebuut: als kind speelde Nathalie Meskens ooit zelfs naakt mee in de Blinker films.
'Code 37 - De Film' zal inzoomen op het privéleven van Hannah Maes en belooft ook bepaalde delen van haar mysterieuze verleden te onthullen. De opnames starten in Gent. De film speelt vanaf 26 oktober in de zalen. Volgend jaar komt er dan nog een derde en laatste tv-reeks.
Nathalie Meskens in 'code 37 - de film'
Ondanks haar groeiende populariteit kreeg Nathalie Meskens dus nog geen filmaanbieding. Daar is nu echter verandering ingekomen, want de Vlaamse ster zal meespelen in de film 'Code 37 - de film'. In deze film zullen het vaste team uit de gelijknamige vtm-serie te zien zijn, aangevuld met Jurgen Delnaet (Dubbelleven, Aanrijding in Moscou) en Maaike Neuville (Van Vlees en Bloed, De Rodenburgs).
De film zal gaan over het privéleven van hoofdinspecteur Hannah Maes, gespeeld door Veerle Baetens. In de film zullen bepaalde delen van haar mysterieuze verleden onthuld worden. Vanaf 26 oktober 2011 zou de film in de Vlaamse zalen te zien moeten zijn.
Nathalie Meskens en Maaike Neuville supersterren in 'Code 37'-film
Nathalie Meskens en Maaike Neuville vervoegen de cast van 'Code 37'. Niet voor de tv-serie, maar wel voor de bioscoopfilm. Uiteraard blijft ook de vaste cast op post.
De hele ploeg van 'Code 37' zal dus ook meespelen in de film. Maar om de film nog iets extra te geven zijn ook de Vlaamse top actrices Nathalie Meskens en Maaike Neuville aangetrokken. Daarnaast krijgen ook Aline Van Hulle ('Smoorverliefd'),  Peter De Graef ('David') en Jurgen Delnaet ('Aanrijding in Moscou') een rol.
Het verhaal van de film speelt zich af in het Gentse nachtleven, oftwel prostituie van studentes.
De film kost 1,5 miljoen euro en zal volledig met privé-kapitaal betaald worden. Er is trouwens geen subsidie aangevraagd omdat de makers vinden dat dit soort films een  commercieel potentieel hebben waardoor overheidsgeld niet nodig is.
De acteurs, die in de televisieserie een rol spelen worden in de film bijgestaan door een aantal gastacteurs, waaronder “televisiepersoonlijkheid van het jaar” Nathalie Meskens.
Nathalie Meskens kaapte vorige maand tijdens de “Vlaamse sterren” ook nog eens de titel van “beste actrice” weg.
De hoofdrol in de film is, net als in de televisieserie, weggelegd voor Veerle Baetens, die opnieuw in de huid kruipt van “Hannah”, de inspectrice, die met haar team voor het oplossen van zware zedendelicten staat.
Veerle lijkt in geen enkel opzicht op de “Hannah”, die ze moet vertolken.
Gelukkig maar, vertelt ze, want dat zou het acteren nog een beetje moeilijker maken dan het al is.
CODE 37 – DE FILM
een film van Jakob Verbruggen
scenario Hola Guapa & Ed Vanderweyden
Een bekende schrijver wordt aangerand in een sex-cinema. Hij had er een afspraakje met Roos, een jonge studente die bijklust als prostituée. Al snel wordt duidelijk dat er wel meer studentes actief zijn in de prostitutie. Voldoende reden voor Hannah en haar team om undercover te gaan in club Sin City, een vrijhaven voor iedereen die het daglicht schuwt en voor meisjes die er hun klanten oppikken.
Wanneer Hannah en haar team ontdekken dat de eigenaar van zowel de sex-cinema als van Sin City de oom van Roos is, neemt de hele zaak een persoonlijke wending. In de eerste plaats voor Hannah, want zij weet als geen ander hoe zwaar familiegeheimen kunnen wegen…
Code 37 – De Film met Veerle Baetens, Michaël Pas, Marc Lauwrys, Gilles De Schryver, Geert Van Rampelberg, Ben Segers, Carry Goossens, Jurgen Delnaet, Nathalie Meskens, Peter De Graef, Maaike Neuville en Aline Van Hulle.
Code 37 – De Film is een productie van Vtm & Menuet en wordt verdeeld door Starway Film Distribution. Vanaf 26 oktober 2011 met Nathalie Meskens in de Vlaamse bioscopen.